Obri el nou servei d'urgències de l'Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch

L'edifici, situat a l'antic mortuori del complex sanitari La Fe, ocupa 650 metres quadrats repartits en dues plantes.

Obri el nou servei d\'urgències de l\'Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch

El nou servei d'urgències de l'Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch obri aquest dijous, amb una població assignada de 198.756 usuaris. Assumeix les zones bàsiques de salut de Campanar, Just Ramírez-Tendetes, Trinitat-Bilbao, Miguel Servet-Assutzena, Salvador Allende-Arquitecte Tolsà, Joan XXIII i Pobles del Nord.

L'edifici recentment reformat, situat a l'antic mortuori del complex sanitari La Fe, ocupa 650 metres quadrats repartits en dues plantes. Aquesta nova instal·lació millorarà la prestació assistencial del veïnat, que tindrà a la seua disposició 13 professionals de la medicina d'Atenció Continuada i 9 equips d'Atenció Primària. Completen la plantilla 27 infermers, dos especialistes en radiodiagnòstic, 6 zeladors, 7 tècnics en cures auxiliars d'infermeria i 7 administratius. 

Però aquestes no són les úniques millores que s'esperen. Segons la directora general d'Eficiència i Règim Econòmic, Carmelina Pla, ja s'han tret a licitació les obres del nou Centre de Salut i Centre d'Especialitats i la reforma de l'edifici del complex per al Servei d'Emergències Sanitàries. 

També et pot interessar

stats