Les obres del passeig marítim de Sueca, el Perelló i Mareny s’iniciaran al juny

La reparació dels danys causats pel temporal Gloria suposarà una inversió d’1,9 milions d’euros.

Danys de Gloria al passeig de Sueca
Danys de Gloria al passeig de Sueca / Europa Press

Les obres de reparació del passeig marítim de Sueca, el Perelló i el Mareny, que va patir forts danys durant el temporal Gloria, començaran, previsiblement, al mes de juny i suposaran una inversió d’1,9 milions. L’Ajuntament de Sueca ha explicat que el govern espanyol “ha confirmat, després de mesos de gestió i negociacions, la decisió de sufragar, i iniciar d’ací a poc les obres”.

Al mes de febrer, l’Ajuntament de Sueca va denunciar la falta de voluntat de la Direcció General de Costes per a reparar el passeig. El consistori va remarcar el fort perjuí que per al turisme tindria esta inacció.

En els últims mesos, malgrat la interrupció produïda per la Covid-19, “la pressió i la gestió dels tres alcaldes s’ha vist recompensada amb aquesta decisió anunciada ara per la Demarcació de Costes, que depén del Ministeri per a la Transició Ecològica”, afirmen des de les corporacions locals. Des de l’Ajuntament de Sueca i de les entitats menors del Perelló i el Mareny valoren l’inici d’unes obres que poden arrancar l’1 de juny i que són fonamentals per la recuperació turística del municipi i dels passejos marítims.

La Generalitat aprova la reparació dels emissaris submarins de Moraira i Alcossebre

D'altra banda, el ple del Consell ha validat la declaració d'emergència acordada per l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals per a la contractació de les obres de reparació dels emissaris submarins de Moraira-Teulada i Alcossebre, danyats durant el temporal Gloria del mes de gener, per un import de 958.000 euros.

També et pot interessar

stats