Les obres de la Línia 10 de Metrovalència començaran a l'abril i conclouran d’ací a dos anys

Amb una inversió de 50 milions d'euros, connectarà el carrer d’Alacant amb el barri de Natzaret, a València.

La Línia 10 connectarà l'Estació del Nord, des del carrer d’Alacant, amb el barri de Natzaret
La Línia 10 connectarà l'Estació del Nord, des del carrer d’Alacant, amb el barri de Natzaret

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha explicat que la Línia 10 de Metrovalència iniciarà les primeres obres el pròxim mes d'abril i serà una realitat en 2021. Així ho ha destacat durant la presentació de la Línia 10, abans coneguda com la T2, la construcció de la qual ha estat paralitzada des de l'any 2011.

Aquesta nova infraestructura connectarà en futur l'Estació del Nord, des del carrer d’Alacant, amb el barri de Natzaret. Tindrà poc més de cinc quilòmetres i disposarà de huit parades, cinc de les quals seran en superfície.

La inversió prevista per a la construcció de la Línia 10 de Metrovalència és de 50 milions d'euros. Puig ha indicat que l'objectiu del Consell "és cosir la ciutat de València i la Comunitat Valenciana". El cap del Consell ha dit que les obres estaran acabades d'ací a dos anys, malgrat "la situació lamentable per l'herència rebuda".

Per la seua part, l'alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat el seu desig que en un futur la Línia 10 continue avançant cap a la marina, el port i el Cabanyal. "És una tasca en què hem de treballar perquè algun dia siga possible", ha assenyalat.

També et pot interessar