Obert el termini per a optar a 48 horts urbans públics pròxims al parc de la Rambleta

Les sol·licituds es podran presentar a través del web de l'Ajuntament de València fins al 21 de juny 

Imatge d'arxiu d'un hort urbà al Parc de la Rambleta
Imatge d'arxiu d'un hort urbà al parc de la Rambleta / Ajuntament de València

L'Ajuntament de València ha obert este divendres la convocatòria perquè les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats puguen sol·licitar l'adjudicació de 48 horts urbans situats en la parcel·la de propietat municipal pròxima al parc de la Rambleta, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Estes sol·licituds es podran presentar a través del web de l'Ajuntament fins al 21 de juny, ha precisat l'administració local, que ha assenyalat que únicament es podrà fer una petició per convocatòria i que no s'acceptaran les instàncies presentades per sol·licitants que ja facen ús d'un altre hort urbà.

Els horts es podran usar, com a màxim, durant quatre anys a partir de l'inici de l'ocupació. L'activitat començarà en un termini de tres mesos comptant a partir de l'endemà de l'adjudicació. En cas que es presentara més d'una entitat sol·licitant, una comissió de valoració analitzarà diversos aspectes. Quins? La justificació de la viabilitat econòmica del projecte, les propostes de formació d'agricultura ecològica, la incidència del projecte en el barri i les accions que hi faciliten la integració de col·lectius escolars, col·lectius immigrants o famílies en risc d'exclusió.

Les entitats que estiguen incloses en el registre municipal i que desitgen participar en este procediment hauran de presentar documentació específica: la memòria del projecte de gestió i ús dels horts i el nom de les entitats o el número del registre municipal, entre altres.  

També et pot interessar

stats