Obert el termini de matrícula per a algunes proves de la Junta Qualificadora

Els aspirants a obtindre els certificats de nivells de valencià A2, B1, C1 i els de capacitació tècnica hauran d'inscriure-s'hi per internet.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), que depén de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha obert el període de matrícula, que es realitza exclusivament per via telemàtica, per a les proves de coneixements de valencià dels nivells A2, B1, C1 i de capacitació tècnica.

Des d'aquest dilluns fins al 8 d'abril estarà habilitada la matriculació per a aquelles persones que vulguen obtindre els certificats dels nivells A2, B1 i C1 i llenguatges específics, és a dir, els exàmens de llenguatge administratiu, correcció de textos i llenguatge als mitjans de comunicació. Els altres nivells, B2 i C2, tindran el període de matrícula obert des del 2 fins al 16 de setembre.

Com l'any passat, les proves de la JQCV tindran una única convocatòria per a tots els nivells. Els exàmens dels nivells A2, B1 i C1 seran al juny (15, 8 i 1, respectivament), mentre que la part oral del nivell C1 també serà el dia 15 de juny. El procés de matriculació serà totalment telemàtic a través d'aquest enllaç i el pagament de taxes, si es fa per internet, suposarà una bonificació del 10%.

També et pot interessar

stats