Nuño diu que no calia defendre el Treball Fi de Màster de Cifuentes davant d'un tribunal

L'exsubdirectora de l'Institut de Dret Públic en la Universitat Rey Juan Carlos ha declarat com a investigada en el cas Màster.

Laura Nuño, exsubdirectora de l'Institut de Dret Públic en la Universitat Rey Juan Carlos
Laura Nuño, exsubdirectora de l'Institut de Dret Públic en la Universitat Rey Juan Carlos / Efe

Laura Nuño, l'exsubdirectora de l'Institut de Dret Públic en la Universitat Rey Juan Carlos, ha dit davant de la jutgessa que la normativa vigent l'any que va cursar el màster Cristina Cifuentes no obligava els alumnes a defendre el treball final davant d'un tribunal, sinó que es deixava a criteri del docent. Nuño ha declarat durant 20 minuts davant de la titular del jutjat d'instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez-Medel, dins de la peça en què s'investiguen les suposades irregularitats en el màster de l'expresidenta madrilenya en el curs 2011-2012.

Durant la declaració, a la qual no ha assistit cap representant de la fiscalia, Nuño ha volgut deixar clar que ella no era la número dos de l'institut ni del seu director i principal imputat, Enrique Álvarez Conde. Ha explicat que la seua actuació es va limitar a avaluar tres alumnes de la promoció de Cifuentes en substitució d'una altra professora, i ha dit que només un d'ells va defendre el treball fi de màster perquè la normativa no ho exigia i l'alumne podia aprovar simplement presentant aquest treball.

També et pot interessar

stats