Núñez, sobre el crim de Gata: "Acuse l'esquerra de posar en perill el nostre poble amb ceguesa ideològica"

El vicepresident del Consell, Vicente Barrera, també de Vox, ha exigit la "deportació immediata i fronteres segures"

La consellera, Elisa Núnez, en el ple de les Corts (arxiu)
La consellera, Elisa Núnez, en el ple de les Corts (arxiu) / José Cuéllar / Corts Valencianes

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez (Vox), s'ha pronunciat este dilluns sobre el crim de Gata de Gorgos (Marina Alta), pel qual han sigut detingudes tres persones per la seua presumpta implicació en la mort violenta d'un home de 38 anys, en ple carrer.

"A ningú se li escapa que es tracta d'un nou i cruent recordatori que la nostra seguretat i les nostres vides estan sent sacrificades en nom dels capritxos multiculturals de l'esquerra", ha assenyalat en unes declaracions facilitades pel seu departament en un comunicat, en referència a la procedència dels detinguts pel crim. La consellera ha afegit: "Nosaltres acusem l'esquerra de posar en perill el nostre poble amb la seua ceguesa ideològica".

Per a Núñez, "este repugnant crim no sols destrossa una família, a la qual traslladem el nostre més sincer condol i a la disposició del qual ens posem; també fereix tot el poble, tota la regió i Espanya sencera, pel cruel i inaudit de la manera en la qual s'ha produït".

Per part seua, el vicepresident del Consell, Vicente Barrera, també de Vox, ha exigit la "deportació immediata i fronteres segures". "Només nosaltres defensem els espanyols enfront de cultures totalment antagòniques a la nostra", ha apuntat en un missatge en el seu compte d'X.

La consellera ha assenyalat que estan a l'espera d'obtindre "més informació sobre els fets, la motivació darrere d'aquesta agressió, i la situació legal dels agressors".

Des de la conselleria han assegurat que no han deixat d'enviar cartes al Ministeri de l'Interior per a oferir la col·laboració "per a trobar solucions urgents" però que "han sigut ignorades". Segons afirmen, "lluny de voler escoltar-nos i assumir responsabilitats, la delegació del govern s'ha limitat a acusar-nos de racistes".

També et pot interessar

stats