Nules obri un procediment sancionador a l'empresa que presta el servei de socorrisme a la platja

El servei de socorrisme es va posar en marxa el passat 16 de juny i des del primer dia es detectaren incompliments contractuals.

Servei de socorrisme de les platges de Nules.
Servei de socorrisme de les platges de Nules.

L’Ajuntament de Nules ha decidit obrir un procediment sancionador a l’empresa AUNAR, responsable de prestar el servei de socorrisme a les platges de Nules, pels incompliments greus dels plecs de contractació en relació a la disponibilitat de materials bàsics per a poder realitzar en condicions les tasques de vigilància i socorrisme.

El servei de socorrisme es va posar en marxa el passat 16 de juny i, segons l'Ajuntament de Nules, ja en aquest primer dia es detectaren incompliments contractuals. Per això, la Policia Local, després d’una inspecció, va redactar una acta denúncia en la qual es detalla cada un dels materials que no es troben als llocs dels socorristes per a desenvolupar les seues tasques. 

Segons l'Ajuntament de Nules, en tot aquest temps, s’han realitzat un total de quatre inspeccions més, i en totes s’han detectat incompliments. "Davant d’aquesta situació, l’alcaldia s’ha proposat iniciar un procediment sancionador. Ara, l’empresa disposa de 15 dies per a fer les al·legacions que estime oportunes. De tota manera, considerem que la responsable és l’empresa i que els socorristes són uns professionals que treballen amb els mitjans que esta els facilita”, ha explicat l’alcalde de Nules, David García.

En qualsevol cas,  l'alcalde de Nules ha indicat que “volem fer arribar un missatge de tranquil·litat als usuaris, ja que, en els últims dies, i després d'haver fet les comprovacions precises, els socorristes disposen del material més important per a fer el seu treball d'una manera òptima". 

L’empresa AUNAR va ser la guanyadora del procediment de la licitació pública que va fer l’Ajuntament per a adjudicar el servei de socorrisme de les platges de Nules.  

També et pot interessar

stats