Nules inicia un procediment sancionador a Elilluminari per actuar en l'Estany Summer Fest

La Junta de Govern Local n'havia prohibit l'actuació perquè considerava que atemptava contra les polítiques d'igualtat promogudes pel consistori en els últims anys.

El cantant de reggaeton Elilluminari
El cantant de reggaeton Elilluminari / Instagram @elilluminari

L'Ajuntament de Nules ha iniciat un procediment sancionador a Elilluminari després que dissabte actuara en l'Estany Summer Fest, tot i que la Junta de Govern Local havia aprovat per unanimitat suspendre el seu concert perquè considerava que es tractava d'una actuació que atemptava contra les polítiques d'igualtat promogudes pel consistori en els últims anys.  El cantant madrileny és un dels nous exponents del reggaeton espanyol, amb cançons com Perra, #Deputamadre o Sin condón, en les quals compara les dones amb gosses i fa apologia dels abusos.

La instructora del procediment sancionador serà la regidora de Polítiques d'Igualtat, Rosa Ventura, un procediment que també està dirigit contra l'empresa promotora d'aquest esdeveniment musical, a qui han sol·licitat un informe dels drets. Aquest procediment podria acabar amb la imposició d'una multa de fins a 3.000 euros.

També et pot interessar