La Nucia organitza cites romàntiques per Sant Valentí per als jubilats del municipi

El format, molt paregut al d'alguns programes de televisió, tracta d'ajuntar persones majors jubilades, vídues o que es troben soles

El municipi de la Nucia fa cinc anys que organitza aquestes cites per a evitar la soledat de les persones majors / À Punt NTC

L'Ajuntament de la Nucia (Marina Baixa) i l'associació de jubilats del poble ja prepara la cinquena edició de La Casilla Dates, una iniciativa per a ajudar les persones majors a tindre cites on trobar l'amor o el que sorgisca. L'únic requisit és tindre més de 60 anys. Les trobades tindran lloc al centre social, en un restaurant romàntic, durant el dia de Sant Valentí.

Vidal Corredor, president de l'associació de jubilats del municipi, ha explicat que va trobar parella en la trobada que l'associació de jubilats de la Nucia va organitzar el 2022, per Sant Valentí. El seu no és l'únic cas d'èxit d'aquest projecte, que barreja el nom del centre de majors de la Nucia amb el d'un conegut programa de televisió. 

Elena Montoya, secretària de l'associació, ha explicat que "al centre arriba molta gent, la majoria sola o vídua". Per aquest motiu, faran un berenar romàntic seguit d'un ball, una fórmula que ja ha donat resultats en les edicions anteriors. Aquesta és, a més, una opció apta també per als que busquen només fer amics, com bé ha explicat la regidora de la tercera edat de la Nucia, Beatriz Pérez: "Per a evitar la soledat, en molts casos, de persones majors que viuen soles" ha afirmat.

Des de l'Ajuntament han recordat que participar en La Casilla Dates és gratuït i no és necessari estar empadronat en la Nucia, només cal ser major de 60, no tindre parella i acudir amb un somriure.

També et pot interessar

stats