Noves mobilitzacions dels empleats de Vodafone en protesta per l'ERO

Aquest divendres hi haurà assemblees de treballadors per a informar de les negociacions de l'expedient.

Noves mobilitzacions dels empleats de Vodafone en protesta per l\'ERO
Noves mobilitzacions dels empleats de Vodafone en protesta per l'ERO

Els treballadors de Vodafone a tot Espanya han fet aquest dijous una parada d'una hora i s'han concentrat a les portes dels centres de treball en protesta per l'ERO anunciat per la companyia. A la ciutat de València els treballadors dels centres de Jacinto Benavente i l'Antiga Senda de Senent s'han reunit al Palau de la Música i han fet una marxa cap al pont de les Flors.

Aquestes parades d'una hora, des de les dotze i mitja fins a la una i mitja del migdia, es repetiran la setmana que ve, dimarts i dijous. Aquest dimarts va ser la primera vaga d'una hora i aquest dijous, la segona.

Aquest matí representants de les tres forces sindicals del comité d'empresa a València, UGT, STC i CCOO, han mantingut una reunió de treball amb el Grup Parlamentari Socialista. Representants del comité d’empresa ja es van reunir dimarts a les Corts amb el Grup Parlamentari de Ciutadans i amb el de Compromís.

Mentrestant, a Madrid ha tingut lloc la segona reunió entre els sindicats i l'empresa per a negociar l'ERO. Aquest divendres els sindicats han convocat assemblees informatives per tal d'informar la plantilla sobre l'evolució de les converses mantingudes a dia de hui.

Cal recordar que la informació que tenen els sindicats és que l'ERO afectaria 182 persones a la Comunitat Valenciana, 168 dels quals a València. Fonts pròximes al procés han indicat a À Punt que el nombre real de comiats "podrien acostar-se molt" a aquestes xifres.

També et pot interessar

stats