Noves mobilitzacions en defensa del sistema públic de pensions

Alacant i Ontinyent han sigut dues de les ciutats valencianes en què els manifestants han eixit als carrers en defensa del sistema públic de pensions.

VÍDEO | Noves mobilitzacions en defensa del sistema públic de pensions

La coordinadora estatal i la de la Comunitat Valenciana en defensa del sistema públic de pensions, ha convocat aquest dissabte mobilitzacions en defensa del sistema públic de pensions.

Les mesures que reclamen aquestes organitzacions es resumeixen en una revaloració de les pensions sobre la base de l'IPC real, una pensió mínima de 1.080 euros, el blindatge constitucional de les pensions, l'eliminació de la bretxa de gènere, l'establiment de la jubilació als 65 anys i l'oposició a l'augment dels anys cotitzats per a determinar el càlcul de la jubilació.

Alacant i Ontinyent han sigut dues de les ciutats valencianes en què els manifestants han eixit als carrers en defensa del sistema públic de pensions. Les mobilitzacions tenen el suport d’Intersindical Valenciana, ja que considera les coordinadores "les interlocutores vàlides per a donar una eixida al conflicte generat per les polítiques al voltant de les pensions dels diferents governs".

També et pot interessar

stats