Les noves mesures no eviten les festes il·legals

Més d'un centenar de joves sancionats aquest cap de setmana.

Una de les festes detectades aquest cap de setmana
Una de les festes detectades aquest cap de setmana / À Punt NTC

Amb l'arribada del cap de setmana la proliferació de festes continua sent una constant a la Comunitat Valenciana. Tot i incomplir les mesures de seguretat, els joves continuen reunint-se. De fet, només aquest cap de setmana, la Policia Local d'Alacant ha desbaratat 4 festes il·legals a la ciutat i ha imposat 100 denúncies a persones que incomplien el toc de queda o que no portaven la mascareta.

Una de les festes registrades s'estava realitzant en un apartament turístic que s'havia llogat expressament per a fer la celebració i on els agents van trobar 9 persones. Els han sancionat per no dur la mascareta i generar molèsties acústiques per l'alt volum de la música i per estar fent crits. També en habitatges particulars s'han descobert tres festes més. En una es feia tant de soroll que se sentia des del carrer. El propietari va ser sancionat amb 750 euros.

A més, la Generalitat està investigant un vídeo d'una suposada festa al port d'Alacant on una vintena de joves incomplia les mesures de seguretat. El Consell es va posar en contacte amb l'autoritat portuària per tal d'informar-los dels fets.

Durant tot el cap de setmana s'ha obert acta de sanció també a 6 locals i s'han dissolt dos botellots.

Desallotjats 20 joves en una festa a Castelló

Agents de la Policia Nacional i la Policia Local van desallotjar, la matinada de diumenge, una vintena de joves que participaven en una festa il·legal, botant-se totes les restriccions de l'estat d'alarma.

La festa s'estava celebrant en un antic escorxador de la Quadra Borriolenc, on la policia va identificar 18 joves i en van detenir un (una???), de vint-i-un anys, per un delicte de resistència i desobediència a l'autoritat, perquè no volia abandonar el recinte.

La policia ha alçat actes de proposta de sanció a tots els joves identificats, per incompliment del toc de queda i de les restriccions de reunió i mobilitat.

També et pot interessar

stats