Noves gestions que pots fer a través de l’app GVA+Salut

Consultar l’històric farmacològic, l'historial de salut o demanar cita per a tràmits burocràtics són algunes de les novetats incorporades

Noves funcionalitats de l'app GVA+Salut
Noves funcionalitats de l'app GVA+Salut / Marina López

La Conselleria de Sanitat ha llançat una nova versió de l’aplicació GVA+Salut, incorporant-hi noves possibilitats, com l’accés a través del reconeixement facial o l’empremta dactilar, demanar cita per a tràmits administratius o consultar l’historial farmacològic i de salut. Aquesta setena actualització pretén reduir les càrregues burocràtiques dels centres de salut i agilitzar els tràmits per als usuaris.

Ara els usuaris podran demanar cita per a fer tràmits administratius i especificar el motiu per tal d’agilitzar el servei com, per exemple, per a fer una modificació en les dades de la targeta SIP, canviar de metge, prolongar un tractament, encarregar un informe de salut, demanar un justificant d’assistència o un recurs de transport sanitari, entre altres opcions. Aquesta novetat permet optimitzar l'ordenació de la demanda i facilitar l’accés al servei per part del pacient.

Visualització de les noves opcions per a demanar cita-mostrador
Visualització de les noves opcions per a demanar cita-mostrador / GVA

Una altra millora incorporada és la possibilitat de consultar des del mòbil la història de salut electrònica si la persona compta amb Cl@ve o certificat digital. En l’apartat de tractaments farmacològics, des d’ara es poden visualitzar els fàrmacs que ha retirat de la farmàcia, en quina oficina i quan, encara que no tinga cap tractament actiu.

Finalment, la nova aplicació facilita el canvi d'usuari i, si fins ara eren necessaris dos clics per a passar de l'un a l'altre, amb la nova versió basta prémer una vegada per a seleccionar l'avatar de l'usuari que es vulga usar d'entre aquells que s'hi hagen afegit.

Segons les fonts, la Direcció General de Planificació, Eficiència Tecnològica i Atenció al Pacient prossegueix amb nous desenvolupaments i, ara, s'està fent una prova pilot d'assistència mitjançant videoconsulta des del dispositiu mòbil.

També et pot interessar

stats