Noves ajudes en matèria de lloguer per als afectats per la DANA de setembre

Els beneficiaris seran 46 famílies que es van quedar sense casa a causa del temporal.

Noves ajudes en matèria de lloguer per als afectats per la DANA de setembre
Noves ajudes en matèria de lloguer per als afectats per la DANA de setembre

La Conselleria d'Habitatge ha aprovat noves ajudes urgents per al lloguer a veïns de municipis afectats per la DANA de setembre. Així, repartirà 21.000 euros, que se sumaran als 67.000 ja aprovats en una primera resolució. Els beneficiaris seran 46 famílies que es van quedar sense casa a causa del temporal.

Segons la Generalitat, ja han rebut resposta bona part de les 132 sol·licituds d'ajudes per al lloguer d'habitatge que van remetre persones que havien patit danys greus en la vivenda habitual.

Una vegada finalitzat el termini s'ha concedit l'ajuda inicial de sis mesos, que s'haurà de justificar mitjançant l'aportació dels rebuts que acrediten el pagament del lloguer, així com una còpia del contracte d'arrendament.

La documentació es podrà presentar en les oficines de coordinació de la postemergència habilitades per la Generalitat i en altres oficines habilitades pels ajuntaments de les localitats on se situen els habitatges.

A més, en l'últim mes de subvenció de la renda de lloguer, la persona beneficiària podrà presentar una sol·licitud de pròrroga de tres mesos, acompanyada d'una declaració responsable que justifique que es mantenen les circumstàncies que van donar lloc a la concessió de l'ajuda.

També et pot interessar

stats