La nova normativa de l'EMT prohibirà fumar en les parades dels autobusos i permetrà menjar als vehicles

L'alcalde de València assegura que les mesures busquen millorar el servei i convertir-lo en "el gran transport públic" de la ciutat.

La nova normativa de l\'EMT prohibirà fumar en les parades dels autobusos i permetrà menjar als vehicles

L'esborrany del reglament de l'Empresa Municipal de Transport (EMT) de València preveu la prohibició de fumar a les parades dels autobusos i la possibilitat d'escoltar música sense auriculars. A més, es permetrà menjar dalt dels vehicles i es crearà la targeta EMT Mascota perquè els animals de grandària xicoteta o mitjana puguen viatjar en cistella de transport en tota la xarxa d'autobusos.

Aquestes són algunes de les novetats de la normativa que ultima l'EMT de València, un document que encara no està aprovat. El nou reglament també vol facilitar l'accés als autobusos als usuaris amb dificultats i permetre l'entrada de mascotes, bicicletes i patinets. A més, en l'horari nocturn es faran parades fora de les que estan senyalitzades per raons de seguretat.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha indicat aquest dimarts que els canvis i mesures adoptats per al funcionament de l'EMT busquen "millorar la qualitat del servei" i aconseguir que aquesta companyia es convertisca en "el gran transport públic" de la ciutat.

Entre els canvis anunciats, Joan Ribó ha explicat que s'han plantejat mesures "per a assegurar que no hi haja cap agressió a les dones" o normes com ara "no fumar en les marquesines ni portar música que moleste la gent" o permetre que dos xiquets menors de sis anys puguen viatjar amb un sol bitllet de majors al costat d'adults.

També et pot interessar

stats