Nova jornada de vaga a l'EMT, Metrovalència i el Tram d'Alacant

Els usuaris es veuran afectats per les aturades parcials en el servei de les empreses.

Autobús de l'EMT
Autobús de l'EMT / Europa Press

Aquest dimarts es viurà una nova jornada de vaga en el transport públic valencià. Els usuaris de l'EMT, Metrovalència i el Tram d'Alacant es veuran afectats per les aturades parcials en el servei d'aquestes empreses.

La vaga afectarà en major mesura els usuaris dels autobusos de l'EMT a València, ja que hi ha previstes parades en dos franges diferents: de 7:00 a 9:00 h i de 17:00 a 19:00 h, amb un servei mínim del 70% en totes les línies. 

Les aturades a l'EMT són en protesta per les condicions per a la jubilació parcial que aplica la direcció de l'empresa.

El servei de Metrovalència es veurà afectat des de les 7:30 a les 9:15 h, una franja en què comptarà amb serveis mínims. 

Els sindicats de FGV estan duent a terme aturades parcials des de mitjan desembre per a denunciar les retallades de plantilla i salarials que pateixen des del 2010. Els treballadors reclamen la recuperació dels drets perduts i denuncien la discriminació que pateixen respecte de la resta del sector públic. 

El Tram d'Alacant també veurà modificat el seu servei habitual per les parades programades. De fet, hi haurà serveis mínims de 13:00 a 15:00 h.

També et pot interessar

stats