Nova jornada de cancel·lacions en la xarxa de Rodalies de València

Durant tota la setmana s'han suprimit freqüències que han provocat retards.

Durant tota la setmana s'han suprimit freqüències que han provocat retards.
Durant tota la setmana s'han suprimit freqüències que han provocat retards.

Nova jornada de cancel·lacions en la xarxa de Rodalies de València. Segons ha informat Renfe a través de Twitter, aquest matí s'han cancel·lat dos trens: a les 7:05 hores s'ha suprimit el que uneix Bunyol amb València, de la línia C-3, i tampoc ha circulat el tren de la línia C-2 que fa la ruta l'Alcúdia - València Nord, a les 7:33 hores. Així mateix, es produeixen demores en freqüències de la línia C-2 entre Castelló i València Nord. 

Hi ha problemes en la xarxa des de l'inici de setmana i ahir es van cancel·lar cinc trens amb els consegüents retards en diverses estacions. El portaveu de Renfe València, Tino Ricote, ha associat aquestes parades amb problemes logístics puntuals i avaries tècniques, però no amb una causa concreta. "Cada dia circulen 500 trens de rodalia i mitja distància a la Comunitat Valenciana", ha expressat, restant importància als quatre o cinc serveis suspesos.

També, com a conseqüència de les obres del corredor del mediterrani, s'han produït canvis en l'horari dels dies 10 i 11 de novembre de la línia que uneix Castelló i València. A la imatge adjunta es poden consultar els horaris actualitzats.

A finals de mes tindrà lloc la primera reunió de la comissió de seguiment del nou pla de rodalies de la Comunitat Valenciana que està integrada pel Ministeri de Foment i la Generalitat.  

També et pot interessar

stats