La nova (i esperada) funció de WhatsApp: ja es poden editar els missatges

Estarà disponible pròximament en tots els països i permetrà modificar el contingut fins quinze minuts després d'enviar-lo

Imatge d'arxiu d'un dispositiu amb l'aplicació de WhatsApp
Imatge d'arxiu d'un dispositiu amb l'aplicació de WhatsApp / Shutterstock

Adeu a l'asterisc típic amb què indiquem en els xats de WhatsApp que estem corregint una errada, una falta o un lapsus. La popular aplicació de Meta ha implementat per fi una de les funcionalitats més demandades pels usuaris: la possibilitat d'editar els missatges ja enviats. Des d'aquest dilluns la novetat està disponible en alguns dispositius mòbils. Fins quinze minuts després de l'enviament es donarà l'oportunitat de fer els canvis que vulguem, bé per a "corregir errors" o, simplement, perquè hem "canviat d'opinió", ha explicat la xarxa social en un comunicat publicat en el seu lloc web.

"Des de corregir una simple errada ortogràfica fins a afegir més context a un missatge, estem encantats d'oferir-te més control sobre els teus xats", ha puntualitzat WhatsApp, que feia temps que treballava en aquesta funció. L'usuari que vulga modificar un text seu només haurà de polsar prolongadament el missatge enviat i triar “Editar” en el menú. Perquè els destinataris del missatge sàpien que l'emissari l'ha modificat, els textos editats apareixeran marcats com "editat", però sense mostrar l'historial de canvis.

Com ocorre amb tots els missatges personals, multimèdia i telefonades, totes les modificacions que faça una persona estan protegides per un xifratge d'extrem a extrem, recorda la companyia tecnològica. Aquesta funció ha començat a arribar als usuaris i usuàries de tot el món i estarà disponible per a tots els dispositius en les pròximes setmanes.

També et pot interessar

stats