Nous testimonis en el cas de la ‘manada’ de Callosa d'en Sarrià

Declaren els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local que van acudir a la casa i una amiga de la víctima.

Nous testimonis en el cas de la ‘manada’ de Callosa d'en Sarrià

La investigació de la denúncia per la violació múltiple d'una jove la nit de Cap d'Any a Callosa d'en Sarrià, a la Marina Baixa, segueix el curs als jutjats de la Vila Joiosa. 

Aquest divendres han declarat un agent de la Guàrdia Civil i dos policies locals que van acudir en primer lloc a l'habitatge on es va produir la presumpta agressió. Els agents han ratificat els informes en la seua declaració.

També ha declarat una amiga de la víctima, proposta per l'acusació particular, i que suposadament es trobava amb ella instants abans dels fets.

A més d’aquestes quatre declaracions, estava prevista la de la germana i la mare d'un dels quatre detinguts, que van donar la veu d'alarma a les forces de seguretat. Tanmateix, la declaració no s’ha produït perquè l'advocada ha renunciat a la prova testifical després de suspendre la seua intervenció en seu judicial.

Ara, les defenses es troben a l'espera de conéixer el resultat de les proves practicades als acusats, i no estan previstes més declaracions en seu judicial.

També et pot interessar