Nous testimonis en el cas de la ‘manada’ de Callosa d'en Sarrià

Declaren els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local que van acudir a la casa i una amiga de la víctima.

VÍDEO | Nous testimonis en el cas de la ‘manada’ de Callosa d\'en Sarrià

La investigació de la denúncia per la violació múltiple d'una jove la nit de Cap d'Any a Callosa d'en Sarrià, a la Marina Baixa, segueix el curs als jutjats de la Vila Joiosa. 

Aquest divendres han declarat un agent de la Guàrdia Civil i dos policies locals que van acudir en primer lloc a l'habitatge on es va produir la presumpta agressió. Els agents han ratificat els informes en la seua declaració.

També ha declarat una amiga de la víctima, proposta per l'acusació particular, i que suposadament es trobava amb ella instants abans dels fets.

A més d’aquestes quatre declaracions, estava prevista la de la germana i la mare d'un dels quatre detinguts, que van donar la veu d'alarma a les forces de seguretat. Tanmateix, la declaració no s’ha produït perquè l'advocada ha renunciat a la prova testifical després de suspendre la seua intervenció en seu judicial.

Ara, les defenses es troben a l'espera de conéixer el resultat de les proves practicades als acusats, i no estan previstes més declaracions en seu judicial.

També et pot interessar