Nous senyals per a la línia del Tram que uneix Benidorm i Dénia

FGV instal·larà nous sistemes de senyalització, comunicacions i energia en el tram entre Calp i Dénia.

TRAM
TRAM / GVA

La Generalitat invertirà 1.637.120 euros en la instal·lació de nous sistemes de senyalització, comunicació i energia en la línia 9 del Tram d'Alacant, concretament en el tros que enllaça les poblacions de Calp i Dénia, a la Marina Alta.

Els treballs, que s'iniciaran en acabar les obres de renovació de la via que connecta Teulada amb Dénia, dotaran aquest servei d'enclavaments electrònics i bloquejos automàtics, i el connectaran amb el Centre de Trànsit Centralitzat de la Marina, a Alacant. També proveiran la línia de teleindicadors, megafonia en totes les estacions i parades entre Benidorm i Dénia, i un sistema de videovigilància.

Les obres formen part de les actuacions que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana fa en aquesta línia i que tenen com a objectiu "mantindre i millorar les condicions d'explotació, garantint la regularitat i la qualitat del servei amb uns estàndards semblants als de la resta de la xarxa a Alacant".

Entre les actuacions en marxa i les previstes per als pròxims anys, la inversió de la Generalitat en la línia 9 del Tram d'Alacant supera els 130 milions d'euros.

També et pot interessar

stats