Els nous contagis baixen un 26% aquesta setmana a la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat en l'última actualització 582 nous contagis i 12 morts

Cues al centre de vacunació de la Ciutat de les Arts i de les Ciències
Cues al centre de vacunació de la Ciutat de les Arts i les Ciències / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat aquest divendres un total de 582 nous contagis. La setmana actual acaba amb un total de 4.206 nous positius notificats entre dilluns i divendres, atés que el cap de setmana la Conselleria no actualitza dades. La xifra representa un 26,3% menys de contagis que la setmana anterior, que va finalitzar amb 5.712 nous positius entre el 23 i el 27 d'agost.

66 persones han abandonat els hospitals

La setmana tanca amb 345 persones als hospitals, mentre que la setmana passada ho va fer amb 411. És a dir, 66 persones han abandonat els hospitals. Pel que fa als hospitalitzats a les UCI, es mantenen en nivells semblants: 92 persones aquest divendres i 93 el passat.

Aquestes xifres contrasten amb el balanç de morts. Pel que fa a les dades de l’última actualització, la Conselleria de Sanitat ha notificat un total de 12 morts aquest divendres. Si sumem les xifres de tota la setmana, de dilluns a divendres, un total de 43 persones han perdut la vida a causa de la Covid-19, 10 més que la setmana anterior (33 morts).

Actualment hi ha 7.948 casos actius i cap nou brot, ni social ni laboral. El nombre de persones que han superat la malaltia des que va començar la pandèmia a la Comunitat Valenciana ascendeix a 499.075 persones.

També et pot interessar

stats