El nou traçat del Tram a Sant Joan d'Alacant acurta quinze minuts el trajecte entre la plaça dels Estels i l'hospital

La Conselleria de Política Territorial ha definit el traçat definitiu d'aquesta infraestructura després de finalitzar el procés d'informació pública de l'estudi informatiu

Imatge d'arxiu del TRAM d'Alacant
Imatge d'arxiu del Tram d'Alacant / À Punt NTC

La Conselleria de Política Territorial ha definit el traçat definitiu de la línia del Tram a Sant Joan d'Alacant (Alacantí) després de finalitzar el procés d'informació pública de l'estudi informatiu, en el qual s'han rebut 9 informes i 26 al·legacions. El nou trajecte redueix quinze minuts el temps de viatge entre la zona sanitària i universitària i l'estació de la plaça dels Estels.

Aquesta informació s'ha publicat aquest dijous en la web de la Conselleria. El nou traçat de la línia del Tram manté l'atenció als barris del PAU-5 i Nou Nazareth i preveu cinc parades, segons ha informat aquest dijous la Generalitat en un comunicat.

Quant a la qüestió tècnica, s'ha projectat una bifurcació que farà que l'ampliació del pont de l'avinguda de les Nacions d'encreuament sobre la línia 1 tinga més ample que l'inicialment previst per a acollir tres vies en comptes de dues.

Així, finalment, l'itinerari seleccionat per a la línia del TRAM a Sant Joan d'Alacant discorrerà per l'avinguda de les Nacions (PAU-5) - carrer Corrado Albaladejo, Nou Nazareth, avinguda de La Cadena (tanatori), i el final de línia estarà a l'avinguda de Miguel Hernández / Benimagrell.

En el procediment d'informació pública s'han rebut els nou informes per part d'organismes i administracions i les 26 al·legacions que han sigut presentades tant per particulars com per col·lectius, tots ells amb "nombrosos apartats". La resolució també estarà a la disposició del públic a la pàgina web de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

També et pot interessar

stats