Nou detinguts en un dels punts negres de venda de drogues a Alacant

La Policia Nacional desmantella dos narcospisos i s'incauta de dos quilos de drogues amb cocaïna, ‘speed’, metamfetamines i altres substàncies.

VÍDEO | Nou detinguts en un dels punts negres de venda de drogues a Alacant

Agents de la Policia Nacional han detingut nou persones a la zona nord de la ciutat d'Alacant en dues operacions antidroga que s'han dut a terme de forma quasi simultània.

Com a resultat de les investigacions policials, el primer operatiu, que ha encapçalat el grup de la Policia Judicial de la comissaria del districte Nord d'Alacant, ha desmantellat un punt de venda de droga en què s'han incautat d'un quilo de diferents substàncies adulterades com ara cocaïna, speed i metamfetamines. Els dos homes detinguts pretenien distribuir la droga durant les festes del Nadal. Segons fonts policials, s'havia detectat un tràfec sospitós i continu de persones en les dos vivendes que els traficants, dos homes de 45 i 60 anys, utilitzaven per a ocultar les substàncies de forma estratègica en diferents amagatalls menuts dels narcopisos. Els dos detinguts ja han ingressat a la presó. 

El segon operatiu s'ha tancat amb la detenció de set persones més d'entre 17 i 54 anys de nacionalitat espanyola i nigeriana. En este cas, la Policia Nacional ha desarticulat un dels punts negres de venda de drogues també al nord de la ciutat i s'ha incautat d'heroïna, cocaïna en base, balances i una gran quantitat d'objectes que els integrants de la banda utilitzaven per a la venda i distribuició de la droga. Tots els detinguts han passat a disposició judicial. 

També et pot interessar

stats