Nou cas de violació múltiple a Alacant

Una jove de 19 anys ha denunciat que quatre homes han abusat d'ella en un pis d'Alacant.

Moment de la detenció d'un dels agressors

La Policia Nacional ha detingut tres homes a Alacant i els ha acusat de participar en una agressió sexual a una jove de 19 anys. 

Els fets van ocórrer dissabte quan la jove va conéixer un xic en una discoteca del port d'Alacant. Aquest va insistir per a acompanyar-la al seu pis i en arribar-hi van aparéixer tres xics més que van abusar d'ella sexualment. Un dels sospitosos la va acompanyar al carrer on la jove va demanar auxili en un establiment comercial. Des d'allí la policia la va traslladar a l'Hospital General d'Alacant. 

Les detencions es van produir hores després. Un dels presumptes violadors l'han detingut quan intentava tornar al seu país des de l'aeroport de l'Altet. La Policia encara no ha localitzat un quart membre del grup. 

Un dels detinguts ha ingressat en presó sense fiança per decisió d'un jutge d'Elx, mentre que els altres dos detinguts han quedat en llibertat provisional en condició d'investigats, després que la fiscalia no haja demanat que ingressaren en presó. 

Recordem que fa tres setmanes, també a Alacant, un grup d'homes va drogar i abusar sexualment de tres adolescents que havien fugit d'un centre de menors. Els 10 detinguts van violar durant 24 hores una xiqueta de 14 anys. Entre els detinguts també hi havia dos menors de 16 i 17 anys. 

També et pot interessar

stats