Normalitat a les carreteres en l’operació eixida del 15 d'agost

La Direcció General de Trànsit demana parar atenció a 19 punts conflictius.

VÍDEO | Normalitat a les carreteres en l’operació eixida del 15 d\'agost

Aquest dimecres a les 15:00 hores s'ha iniciat amb normalitat l'operació especial de trànsit prèvia al 15 d'agost, festiu d'àmbit estatal. L’única excepció ha sigut una retenció de dos quilòmetres a l'A-3, als voltants de la intersecció amb l'A-7 de circumval·lació de València. 

Les retencions, d'aproximadament de dos quilòmetres, s'ha format al voltant de les 18:45 hores a l'altura de l'entrada del bypass, entre els quilòmetres 337 i 339, al terme municipal de Riba-roja de Túria, en direcció a la ciutat de València. 

Dels vora huit milions de desplaçaments que la Direcció General de Trànsit (DGT) calcula que hi haurà a tot Espanya fins al diumenge 18, uns 3,2 milions els faran per carreteres de la Comunitat Valenciana. Com cada any, s'espera un moviment important de vehicles, sobretot cap a poblacions del litoral, platges i segones residències.

La DGT preveu que la major intensitat de trànsit es donarà tant aquesta vesprada com la de dijous, entre les 16:00 i les 21:00 hores. També el matí de dijous, entre les 10:00 i les 14:00.

19 punts conflictius

Com és habitual, les carreteres de la Comunitat Valenciana poden presentar complicacions en dènou punts. La Direcció General de Trànsit (DGT) demana parar atenció a l'N-340 a Torreblanca, Orpesa i Castelló. També són trams conflictius l'enllaç de l'A-7 amb l'A-3, i les entrades i l'N-332 a Gandia, Oliva i Cullera. A les comarques del sud, cal parar esment a l'N-332 a Altea, Santa Pola i Torrevella. 

Trànsit va posar en marxa dilluns una nova campanya de velocitat en què vigilaran i controlaran durant aquesta setmana el compliment dels límits de velocitat, amb l'objectiu de reduir l'accidentalitat i les conseqüències derivades.

També et pot interessar