Només sis municipis valencians superen els 10 contagis aquesta setmana

119 localitats han sumat nous casos els últims set dies i s'han notificat 41 morts en 29 municipis.

Sanitari amb roba de protecció i kit de detecció de Covid-19
Un sanitari amb roba de protecció i kit de detecció de Covid-19

Un total de 119 municipis valencians han sumat nous casos de coronavirus durant la setmana, i només sis superen la desena de contagis.

València lidera la llista una vegada més, en sumar 113 nous positius, la qual cosa la situa com l'única ciutat amb més d'un centenar de casos. Per darrere, Castelló de la Plana suma 22 contagis; Alacant, 17; Elx, 14, i la Vila Joiosa i Torrent, 10. Són els únics sis municipis amb més de 10 casos notificats en els últims set dies.

A més, Xàtiva ha detectat nou contagis; Sagunt i Vinaròs, huit; Alfafar, set; Elda, Novelda, Paiporta, Xàbia i Xirivella, sis, i Alberic, Aldaia, Burjassot, l'Eliana, la Vall d'Uixó, Petrer, Sedaví i Torrevieja, cinc.

41 morts en 29 municipis

Pel que respecta a les defuncions, se n'han produït 41 en 29 municipis. València és la ciutat amb més decessos, en sumar-ne sis, seguida d'Alacant amb cinc, Elx amb tres i Benidorm, Sant Vicent del Raspeig i Villena amb dos.

Ademús, Agost, Alboraia, Alcoi, Aldaia, Alfafar, Benissa, Daia Nova, el Campello, Elda, l'Olleria, la Pobla de Vallbona, la Vila Joiosa, Monòver, Onda, Oriola, Petrer, Picassent, Puçol, Sant Joan d'Alacant, Santa Pola, Torrent i Torrevella lamenten una defunció. El notificat a Ademús és el primer decés en tota la pandèmia per coronavirus.

També et pot interessar

stats