Només sis municipis valencians registren més de deu casos l'última setmana

109 localitats han comunicat positius els últims set dies i han mort nou persones en nou municipis

Una sanitària realitza una prova PCR
Una sanitària realitza una prova PCR
21 de maig 2021 - 11:53

Un total de 109 municipis valencians han detectat nous contagis de coronavirus durant aquesta setmana, i només sis d'aquests en tenen més d'una desena.

València torna a ser la ciutat més afectada, amb 71 casos; seguida d'Alacant, amb 40; Castelló de la Plana, amb 24; Elx, amb 19 i Aldaia i Torrevella, amb 12 cadascuna.

A més, hi ha nou casos nous a Dénia, l'Alcora i Vila-real; huit a Torrent, Vinaròs i Xàbia, set a Benidorm, sis a Elda, Gandia, Godella i Sant Vicent del Raspeig, i cinc a Alaquàs, Almassora, Benicarló, Mislata, Ontinyent, Sedaví, Utiel i Xirivella.

A Benissa, Borriana, Burjassot, Xiva, Guardamar del Segura, Oriola i Sagunt s'han detectat quatre casos nous; a Bétera, Callosa de Segura, la Vila Joiosa, Moixent, Mutxamel, Paterna, Picanya, Puçol, Requena, Santa Pola, Xàtiva i Xilxes, tres.

Nou morts en nou municipis

Respecte a les defuncions, se n'han detectat i assignat al seu corresponent municipi un total de nou. Elx, la Pobla Llarga, Llutxent, Massamagrell, Mislata, Museros, Paiporta, Petrer i Sagunt lamenten un decés.

També et pot interessar

stats