Només 4 muncipis valencians redueixen la incidència amb el confinament perimetral

Són Sinarques, Soneja, Polop, i Bonrepòs i Mirambell.

Una cèntrica plaça de Sinarques, un dels únics quatre municipis on ha baixat la incidència del coronavirus en els últims dies
Una cèntrica plaça de Sinarques, un dels únics quatre municipis on ha baixat la incidència del coronavirus en els últims dies / Ajuntament de Sinarques

El cap del Consell, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts que el confinament perimetral decretat el dia 7 de gener per a 29 municipis de la Comunitat Valenciana decaurà la mitjanit de dimecres a dijous.

Després de 14 dies de confinament perimetral, només 4 municipis, tots de menys de 5.000 habitants, han aconseguit reduir la incidència acumulada. Són Sinarques (la Plana d'Utiel-Requena), Soneixa (Alt Palància), Bonrepòs i Mirambell (Horta Nord) i Polop (Marina Baixa).

En el cas de Sinarques, la població ha passat de 577 casos per cada 100.000 habitants el dia 7 de gener a 89 aquest dimarts, segons l’última actualització de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Soneja ha passat dels 552 als 277; Bonrepòs i Mirambell, dels 813 als 352; mentre que Polop en té 504, quan tenia 684 casos per cada 100.000 habitants.

També et pot interessar

stats