Només 3 dècims de la grossa de Nadal cauen a Xàbia, Oliva i Alfara del Patriarca

Cadascuna de les administracions valencianes ha venut només un dècim premiat del 72897.

Dos loters celebren `La Grossa´ amb cava en l'administració de loteria d'Alfara del Patriarca
Dos loters celebren `La Grossa´ amb cava en l'administració de loteria d'Alfara del Patriarca / À Punt NTC

El primer premi de la loteria de Nadal ha repartit sort en diferents municipis valencians. El número 72897 s'ha repartit en tres administracions de loteria de Xàbia, Oliva i Alfara del Patriarca.

La primera de les administracions afortunades ha sigut la que està situada al carrer Santíssim Crist de la Mar de Xàbia, a la Marina Alta. L'alegria també s'ha fet sentir a l'administració núm. 1 d'Alfara del Patriarca, a l'Horta Nord. Finalment, l'última administració de la Comunitat Valenciana on s'ha venut el número és la del passeig Lluís Vives d'Oliva, a la Safor.

Molt especial és aquest any per al propietari de l'administració d'Alfara del Patriarca, Salvador Casanova, amb qui À Punt ha pogut parlar i que ha explicat que és la primera vegada que reparteix un premi en la loteria de Nadal. "De loteria de Nadal mai haviem repartit cap premi", ha matisat.

Els amos de l'administració 1 d'Alfara del Patriarca posen després de repartir la grossa de Nadal / À Punt NTC

Les altres localitats de l’Estat on també ha caigut el primer premi són Punta Umbría (Huelva), Reus (Tarragona), Granada, Madrid, Boñar (Lleó), O Grove (Pontevedra), Bilbao, Granadilla de Abona (Santa Cruz de Tenerife), Càceres, El Puerto de Santa María (Cadis), Còrdova, Faria (Las Palmas), San Pedro del Pinatar (Múrcia), Vigo (Pontevedra), O Porriño (Pontevedra), Salamanca, Bonavista (Tarragona) i Zamora.

El número ha sigut cantat a les 12:02 h en la sisena taula del sorteig, pels xiquets Unai Barón Maldonado i Alexander René Herrera. Concretament, a aquest premi li corresponen 4 milions d'euros per cada sèrie, això és, 400.000 euros per cada dècim premiat.

El sorteig de Nadal reparteix aquest 22 de desembre un total de 2.408 milions d'euros en premis, 28 milions més que l'any anterior.

També et pot interessar

stats