Quin és el nivell de risc de cada autonomia?

Set comunitats autònomes estan en nivell extrem i només una en risc mitjà.

Quin és el nivell de risc de cada autonomia?
Quin és el nivell de risc de cada autonomia?

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha informat aquest dimecres que la incidència acumulada a Espanya per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies és de 193,26, i que totes les autonomies estan per davall d'una incidència de 300 casos.

És una bona notícia perquè no es registrava una xifra tan baixa des del mes d'agost, però tot i això, encara hi ha moltes comunitats que presenten una incidència acumulada superior als 250 casos per cada 100.000 habitants.

Així, dues setmanes abans de les festes de Nadal, aquesta és la situació de cada autonomia segons el sistema de nivells d'alerta per coronavirus del Ministeri de Sanitat:

Hi ha set comunitats autònomes en risc extrem. Això es deu al fet que tenen una incidència acumulada de coronavirus de més de 250 casos per cada 100.000 habitants, com és el cas del País Basc o Astúries, que registren les taxes més altes de contagis.

Però la majoria de comunitats autònomes estan en risc alt perquè tenen més de 150 casos per 100.000 habitants. Aquest és el cas de la Comunitat Valenciana.

Només les Illes Canàries estan en risc mitjà perquè estan per davall dels 50 casos però lluny encara de l'objectiu dels 25 casos per 100. 000 habitants marcat pel govern espanyol per a entrar en la nova normalitat.

També et pot interessar

stats