"La nit sense sostre", un esdeveniment en suport a les persones sense sostre

50 ciutats d'arreu del món participen en una iniciativa de solidaritat amb les persones que viuen al carrer.

Imatge de l'esdeveniment realitzat fa dos anys a Edimburg i que enguany es realitza a nivell internacional
Imatge de l'esdeveniment realitzat fa dos anys a Edimburg i que enguany es realitza a nivell internacional / Hogar Sí

Més de 50 ciutats de tot el món se sumen aquest dissabte a The World's Big Sleep Out, un esdeveniment internacional de suport i solidaritat amb les persones que viuen al carrer i que a Madrid se celebra sota el lema "La nit sense sostre". A Espanya unes 31.000 persones viuen al carrer.

Es tracta d'un esdeveniment lúdic que vol recaptar fons per a la lluita per la causa, i a Madrid s'espera l'assistència d'entre 1.000 i 2.000 persones. Entre els artistes que hi participaran hi ha Marwan, Marlango, Andrés Suárez, Marlon, Laura Simó, Gaby Jogeix, Depedro, Soledad Vélez, Neuman, Isma Romero, Maika Makovski, La La Love You i Despistaos. 

Durant la vetlada hi haurà debats, s'escoltaran testimonis de persones sense sostre i s'habilitarà una zona per a dormir al ras. En l'àmbit internacional, artistes com Will Smith, Helen Mirren a Nova York i músics com Chris Martin a Londres donen suport a la iniciativa, que està avalada per Unicef, la Fundació Malala i l'Institute of Global Homelessness (IGH), entre altres entitats.

També et pot interessar