Nit de Halloween: reforcen les patrulles policials un 50% en les grans ciutats

A la ciutat de València, el dispositiu especial preveu 200 agents i nou zones de vigilància preferent

Agents de la Policia Nacional vigilen els carrers durant la nit de Halloween / À Punt NTC

Les patrulles de nit en grans ciutats de la Comunitat Valenciana s'incrementaran un 50% aquest diumenge amb motiu de la nit de Halloween, dins d'un dispositiu extraordinari estructurat per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en col·laboració amb les policies locals.

Així ho ha traslladat la delegada del govern espanyol, Gloria Calero, en una reunió de seguretat per a evitar els desordres i altercats durant el pont de Tots Sants, amb representants de les forces i cossos de seguretat, la Policia adscrita a la Generalitat i el regidor de Seguretat de València, Aarón Cano.

Calero ha ressaltat la complexitat del dispositiu de Halloween i ha anunciat un reforç en els dispositius policials per a evitar la celebració de macrobotellots en les grans ciutats o zones aïllades i ha apel·lat a la responsabilitat, la prudència i el compliment de les normes.

Els dispositius abordaran la prevenció de la delinqüència, com furts o robatoris amb violència durant els dies festius, i possibles manifestacions delictives que es produïsquen per la celebració de festes o botellots durant el cap de setmana.

A la ciutat de València, el dispositiu de la nit del 31 preveu 200 agents, nou zones de vigilància preferent i quatre prioritàries, a més de la col·locació de 453 tanques i contenidors, segons ha avançat la Policia Local.

També et pot interessar

stats