Nines amb implants coclears o com els joguets fomenten la inclusió dels menuts amb disfunció

Una empresa d'Onil ha sigut reconeguda pels premis europeus Jugar per al Canvi

Les dos nines amb implants coclears / À Punt NTC

Joguets que serveixen per a fomentar la inclusió de xiquetes i xiquets amb alguna disfunció. És el que reconeixen els premis europeus Jugar per al Canvi. L’empresa d'Onil Miniland (l'Alcoià) acaba de rebre aquest reconeixement per dues nines amb implant coclear, els dispositius que ajuden les persones sordes a sentir i també promouen l'empatia, la tolerància i el respecte.                           

La directora d’Innovació de l’empresa, Mar Ivars, assegura que és molt important que xiquets i xiquetes senten que són part de la societat i estiguen orgullosos quan veuen el joguet. 

Les nines tenen una funció molt important en l'educació social i emocional. “És una manera que representen un rol a través dels joguets. Veuen reflectida la realitat a través d’ells”, afirma Ivars.   

Valors reconeguts amb la plata en la categoria diversitat i inclusió dels premis europeus Jugar per al Canvi. En aquesta edició també han aconseguit el segon premi en la categoria de coneixements futurs gràcies a Budddy, un peluix que ajuda a identificar les emocions. Es tracta de joguets educatius i inclusius perquè a través del joc els xiquets de hui transformen la societat del futur.

També et pot interessar

stats