Nines d'Onil per a tractar els malalts d'Alzheimer

Amb l'aspecte d'un neonat, les nines desperten una sensació agradable, redueixen l'ansietat i reforcen els records.

S'ha comprovat que la  teràpia amb nines redueix els comportaments negatius.
S'ha comprovat que la teràpia amb nines redueix els comportaments negatius.

Que el joc forma part de l'aprenentatge és una realitat que de vegades ens sorprén. En aquest cas s'ha comprovat en malalts que han patit un procés de desaprenentatge, com les persones que tenen alguna demència com l'Alzheimer. Per a ells, tornar a sentir la necessitat de cuidar un nadó, encara que en realitat siga una nina, és una sensació molt agradable que reforça els records i la memòria.

S'ha comprovat que la teràpia amb nines relaxa i disminueix l'ansietat i l'estrés, millora l'estat anímic, la comunicació i la interacció, redueix els comportaments negatius, i augmenta l'activitat, la mobilitat i el ritme.

L'empresa d'Onil Muñecas Antonio Juan està darrere d'aquesta iniciativa que està desenvolupant l'Associació de Malalts d'Alzheimer, de Salamanca . La fàbrica onilenca està especialitzada en nines-nadó i n'ha cedit diverses per a portar a terme la teràpia.

Imitant la fisonomia, el tacte, la pell, la roba i les expressions d'un xiquet de bolquers, les nines ajuden a regular els trastorns emocionals i de conducta dels malalts d'Alzheimer.

També et pot interessar

stats