El negoci creixent del cànnabis té segell valencià

Erik Collado factura tretze milions d'euros en franquícies per tot Espanya

El negoci creixent del cànnabis té segell valencià / À Punt NTC

Aquest dimecres s'ha celebrat el Dia Internacional de la Marihuana, la substància més consumida a Europa. Actualment està en un buit legal, però s'ha convertit en un negoci creixent i cada vegada amb usos més diversos. Aquest negoci a Espanya té segell valencià.  

Erik Collado podria quedar batejat com el propietari de l'Amazon del Cànnabis. Factura 13 milions d'euros en franquícies per tot Espanya. Va començar en fa deu a Canals i veu "impensable" tindre aquest imperi. En només cinc anys han doblat la facturació, i ja tenen 35 botigues a Espanya i tres a Xile. 

En els seus negocis es pot trobar tot el que és necessari per a cultivar qualsevol planta i el cànnabis, evidentment. I l'autocultiu, que és legal, s'ha incrementat de manera exponencial. Cultivar per a vendre o traficar ja no ho és. “Hem d’anar amb peus de plom i moure’ns en la legalitat en què ens engrunsem”, assegura Pedro Díaz, del departament de màrqueting de The Green Brand. 

També ha arribat l'altre boom, com és vendre derivats del cànnabis com el CBD, un component relaxant i no psicotròpic. Hi ha botigues especialitzades com la del carrer de Ciril Amorós de València, assessorada per una infermera, amb clients que van de 18 a 95 anys per a combatre el dolor crònic, l'insomni o l'ansietat. 

També et pot interessar

stats