Natalia Palacio i Natalia Collazos, reines de les festes de la Magdalena

Han sigut elegides com a màximes representants de les festes amb un nou sistema d'elecció.

Natalia Palacio Bernad serà la reina de les festes 2019
Natalia Palacio Bernad serà la reina de les festes 2019

Natalia Palacio Bernad serà la reina de les festes 2019 i la xiqueta Natalia Collazos Rovira, la reina infantil. L'elecció es va celebrar al saló de plens de l'Ajuntament de Castelló on l'alcaldessa, Amparo Marco, va comunicar per telèfon a les dues reines el nomenament. Totes dues representants tenen un ampli currículum fester i estan molt vinculades a les festes de la ciutat.

Enguany, l'elecció s'ha fet amb un nou sistema en què han intervingut 42 persones. Com a novetat, s'ha ampliat el cens de persones que podien votar en la gestora de gaiates a diversos col·lectius, com ara la Federació de Colles, l'Associació de Festes de Carrer i els grups de teatre i danses de la ciutat, que s'afigen als membres de la Junta de Festes i el Consell Rector.

Demà se celebrarà l'acte de benvinguda a les reines de les festes de 2019 i el comiat de les de 2018 al Palau de la Festa. Un acte en què també es triarà el nou president o presidenta de la Junta de Festes i al qual assistiran les autoritats, les reines, les dames de la ciutat, els representants de les gaiates i els presidents.

També et pot interessar

stats