La NASA comparteix una fotografia de les llacunes de Torrevella vistes des de l'Estació Espacial Internacional

En la imatge es veuen la llacuna salada de la Mata i la llacuna salada de Torrevella

Les llacunes rosa i verd de Torrevella (Baix Segura) capturada per l'Estació Espacial Internacional
Les llacunes rosa i verda de Torrevella (Baix Segura) capturada per l'Estació Espacial Internacional / Administració Nacional d'Aeronàutica i l'Espai (NASA)

L'Administració Nacional d'Aeronàutica i l'Espai (NASA) ha compartit en el seu compte oficial d'Instagram una fotografia de les llacunes rosa i verda de Torrevella (Baix Segura) capturada per l'Estació Espacial Internacional.

En el seu perfil d'Instagram, amb 75,6 milions de seguidors, la NASA ha publicat diverses històries perquè els usuaris els utilitzen com a fons de pantalla. Són imatges d'alguns paratges del món preses des de l'espai. L'agència nord-americana guarda aquestes històries en un apartat destacat que mai desapareix, perquè qualsevol persona puga disposar d'aquestes fotografies als telèfons.

En la instantània destaquen les tonalitats de la coneguda com a llacuna rosa, la llacuna salada de Torrevella, i al seu costat la verdor de l'aigua de la llacuna salada de la Mata, en contrast amb una part del nucli urbà.

El singular panorama de Torrevella comparteix protagonisme amb la glacera Malaspina d'Alaska, el llac Carnegie d'Austràlia, el parc nacional Jau del Brasil, Groenlàndia, el desert del Sàhara, les muntanyes Antiatles al Marroc i una visió del planeta Terra de nit, entre altres imatges.

També et pot interessar

stats