Naix un lèmur de ventre roig al Bioparc València

És l'únic centre a Espanya que té exemplars d'aquesta espècie, qualificada de vulnerable a l'extinció en la Llista Roja de la UICN

Cria de lèmur roig nascuda al Bioparc de València

El Bioparc de València compta amb una nova cria de lèmur de ventre roig (Eulemur rubriventer). El centre és l'únic parc d'Espanya que alberga aquesta espècie en perill d'extinció.

L'equip de cuidat animal està pendent de garantir el màxim benestar del grup i realitza un seguiment de l'evolució de la cria, el sexe de la qual encara es desconeix. Aquest esperançador naixement es produeix dins del programa internacional de preservació (ESB) en el qual participa Bioparc i que busca assegurar la supervivència d'aquesta particular espècie.

Fermament agarrada als pares, pot observar-se el comportament natural d'aquesta espècie qualificada de vulnerable a l'extinció en la Llista Roja de la UICN (Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa) i amb una preocupant tendència decreixent en la fragmentada població.

Bioparc és el parc d'Espanya amb major varietat de lèmurs, els animals endèmics més coneguts de Madagascar. Amb sis espècies diferents i la possibilitat d'observar la pràcticament desconeguda fossa, "és una referència per a descobrir aquesta exòtica illa en una fidel recreació dels seus bonics paisatges", han informat des del parc.

També et pot interessar

stats