Nadadors de la Patacona denuncien que alguns veïns els assetgen

Asseguren que els han insultat, llançat bombes fètides i trencat els vidres dels cotxes

Amenaces als nadadors de la Patacona / À Punt NTC

Un grup de nadadors ha denunciat assetjament per part d'alguns veïns i veïnes de la platja de la Patacona, a Alboraia (Horta). Asseguren que els han insultat, llançat bombes fètides i trencat els vidres dels cotxes. Els esportistes creuen que a les persones que hi viuen els incomoda que es canvien de roba davant de sa casa.

Cada dia, els nadadors aparquen, es canvien, normalment amb una tovallola o amb un ponxo i es posen a entrenar. Però en eixir, es troben amb cartells on se’ls acusa de ser uns “porcs”. Tot passa de matí i a plena llum del dia. Molts ja han decidit anar-se'n a una altra zona per por que els facen malbé els cotxes, però no ho troben just. “No pots estar pensant què li faran al cotxe cada vegada que entrem a l’aigua”, afirma la nadadora Amparo Gómez. 

Cap dels veïns ha volgut parlar amb À Punt Notícies. Aquest cap de setmana els nadadors han repartit pamflets per a denunciar l'assetjament. Pel que fa a la Policia Local d'Alboraia, apunta que no té constància d'aquest problema. 

També et pot interessar

stats