Nacho Vidal, en llibertat provisional després de declarar per homicidi imprudent

S'investiga la mort del fotògraf José Luis Abad durant la celebració d'un ritual místic.

VÍDEO | Nacho Vidal, en llibertat provisional després de declarar per homicidi imprudent

L'actor porno Nacho Vidal està en llibertat provisional després de comparéixer divendres passat al jutjat per la presumpta implicació, juntament amb dues persones més, en un homicidi imprudent d'un fotògraf a Énguera (Canal de Navarrés).

La Guàrdia Civil va iniciar una investigació després de la mort d'aquest fotògraf, José Luis Abad, durant un ritual místic basat en la inhalació dels vapors del verí de gripau. Estan acusats d'un delicte d'homicidi per imprudència i d'un delicte contra la salut pública, suposadament comés pels qui van organitzar i van dirigir el ritual.

Era una activitat habitual amb finalitats terapèutiques o medicinals que, en si mateixa, suposava un "seriós risc" per a la salut pública, però que quedava "emmascarada davant del que semblava un ritual ancestral aparentment inofensiu, que captava persones fortament suggestionades", indica la Guàrdia Civil.

Vidal assegura que va ser un accident

Vidal assegura que va ser un accident

L'actor de cinema per a adults ha assegurat davant del jutge que la defunció del fotògraf, en un context de consum de drogues, va ser un accident i ha negat ser xaman. El seu advocat ha confirmat que Nacho Vidal ha quedat en llibertat sense cap mesura cautelar.

També et pot interessar

stats