La música, la dansa-espectacle i el malabarisme marquen l'agenda cultural del cap de setmana

El raper Nach actua a València; Melendi, a Castelló; i Alacant rep Manuel Liñán amb el seu espectacle de dansa i la companyia britànica Gandini Juggling

Agenda cultural

Encetem l'agenda cultural del cap de setmana amb el raper Nach, que actua als jardins del Real a València. Melendi cantarà a Castelló i també hi trobem oferta flamenca de la mà de Manuel Liñán. Entre les propostes hi ha també una companyia anglesa de circ, Gandini Juggling.

Imatge del raper Nach
Imatge del raper Nach

El raper Nach actua en les Nits de Vivers, des d'on proclama la pau. Sona el piano de fons. És part del repertori musical que desplegarà a les Nits de Vivers, a València. Ritmes i paraules que esguiten la consciència.

Espectacle de dansa ¡Viva! del coreògraf, ballarí i director Manuel Liñán
Espectacle de dansa ¡Viva! del coreògraf, ballarí i director Manuel Liñán

A colp de taló, el coreògraf, ballarí i director Manuel Liñán mostra el seu espectacle de dansa. "¡Viva!" És el nom que rep la seua proposta escènica, guardonada pel públic en l'última edició dels Premis Max. Un cant obert a la llibertat i al transformisme. Liñán i el seu espectacle actuen en el Festival Internacional d'Arts Escéniques Fresca! d'Alacant.

Imatge del cantautor i compositor Melendi
Imatge del cantautor i compositor Melendi

Melendi s'endinsa a la mar, però en realitat, li canta a la dona perfecta. En blanc i negre i prop del paradís terrenal. Aquest cap de setmana, trasllada tot eixe entusiasme al festival Som Castelló.

Malabars Gandini i el poder del cine
Malabars Gandini i el poder del cine

Aclamada com la millor companyia britànica de circ, Gandini Juggling escenifica les seqüències més memorables del cine nostàlgic al moll 12 d'Alacant. Ho fa amb l'espectacle "Smashed".

També et pot interessar

stats