El Mubag d’Alacant acull l’art de la dissenyadora Sara Navarro

El centre cultural reuneix 53 obres de la seua col·lecció personal 

L'exposició de Sara Navarro estarà oberta fins al 25 de juny del 2023 / À Punt NTC

La dissenyadora alacantina Sara Navarro és des de dimarts i fins al pròxim 25 de juny la protagonista del Museu de Belles Arts Gravina d’Alacant (MUBAG). El centre cultural reuneix 53 obres d’art que la dissenyadora alacantina, amb projecció internacional, ha adquirit durat 30 anys: des de Tàpies fins a Chillida, passant per Arnulf Rainer o Yutaka Mori. Són obres que dialoguen en aquestes sales amb les peces més representatives de la sabatera més internacional.

La col·lecció d'art de Sara Navarro fa un recorregut per l’art contemporani i també per les últimes tendències. També es poden gaudir un centenar de les seues sabates més icòniques, en una exposició en què la indústria i l’art van agafats de la mà.

Begoña Deltell, comissària de l’exposició, ha detallat com l’amor a l’art de la dissenyadora d’Elda (Vinalopó Mitjà), filla i neta de sabaters, l'ha feta destacar com a creadora i pionera a través de les seues col·leccions. Les seues sabates que han passat per la catifa vermella de Hollywood i les passarel·les internacionals de la moda. Tot un referent que ha pres l’art com a inspiració.

També et pot interessar

stats