Els Mossos d'Esquadra detenen el presumpte autor d’un tiroteig en una empresa de seguretat de Tarragona

El detingut, extreballador de l’empresa, hauria disparat a tres persones, que han necessitat hospitalització

Imatge del dispositiu policial organitzat per detindre el pressumpte autor del tiroteig
Imatge del dispositiu policial organitzat per detindre el presumpte autor del tiroteig / Twitter: @mossos

Agents dels Mossos d'Esquadra han neutralitzat aquest dimarts de vesprada el presumpte autor del tiroteig en una empresa de seguretat de Tarragona, segons ha informat la mateixa policia catalana través del seu compte de Twitter. 

Fonts dels Mossos han informat que els agents del Grup Especial d'Intervenció (GEI) han neutralitzat i han detingut l'home, després d'un intercanvi de trets en el qual ha resultat ferit, a la masia de Riudoms (Tarragona) on estava atrinxerat.

Tot ha començat aquest matí quan la policia ha rebut, a les 11:17 hores, un avís per trets al local de l'empresa de seguretat, on s'han desplaçat diverses patrulles i 10 unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El presumpte autor, de 40 a 45 anys i extreballador de l'empresa, ha disparat a tres persones, que han necessitat hospitalització, dues d’elles en estat greu i una en estat crític.

Després d’això, els agents han iniciat un dispositiu de recerca del sospitós del tiroteig i l'han trobat a Reus (Tarragona), d’on ha fugit disparant contra la policia i deixant un agent ferit de gravetat per l'impacte de la bala.

Després l'han localitzat atrinxerat en una masia de Riudoms, on ha sigut possible neutralitzar-lo i detindre’l. 

També et pot interessar

stats