Els Mossos d'Esquadra busquen per tot Catalunya el pare sospitós de matar el seu fill de dos anys a Barcelona

El progenitor ha fugit saltant la tanca de la piscina de l'hotel Concòrdia, on els agents han trobat al xiquet a l'interior d'una habitació

Els Mossos, aquets dimecres per la zona de Barcelona
Els Mossos, aquests dimecres als voltants de l'hotel Concòrdia de Barcelona / Europa Press

Agents de la divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un xiquet de 2 anys en un hotel de Barcelona. Els agents busquen el progenitor, que ha fugit, com a presumpte autor dels fets, en un presumpte nou cas de violència vicària.

Els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van trobar el xiquet a l'interior d'una habitació de l'hotel Concòrdia cap a les 22.30 hores d'aquesta passada nit. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha enviat al lloc quatre ambulàncies, una d'elles pediàtrica, però els sanitaris, que han trobat el xiquet inconscient i amb la cara morada, no han pogut reanimar-lo.

Segons ha avançat Ser Catalunya, el xiquet va arribar a l'hotel amb el seu pare, que s'estava separant de la mare i que suposadament li va enviar missatges avisant-la que "se'n penediria", segons ha denunciat la mare.

Després d'analitzar les càmeres de seguretat, els investigadors han comprovat que l'home va saltar la tanca de la piscina de l'hotel, passades les 22:00 hores, i que havia fugit cap a Montjuïc. Poc abans havia eixit de l'habitació, en la setena planta de l'hotel, a l'avinguda del Paral·lel, per a comprovar que no hi havia ningú en el corredor.

La policia catalana duu a terme una investigació per a aclarir les circumstàncies de la mort. El hutjat d'instrucció de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.

Barcelona ofereix suport psicosocial a la mare del xiquet

L'Ajuntament de Barcelona està oferint suport psicosocial i acompanyament a la mare del xiquet trobat mort a l'habitació d'un hotel en el districte de Sants-Montjuïc. Ho ha dit la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Laura Pérez, en un tuit en el qual ha condemnat "aquest terrible homicidi".

La Conselleria d'Igualtat i Feminismes també ha lamentat aquest presumpte homicidi en un altre tuit en el qual ha explicat que està fent el seguiment del cas i que s'ha posat a la disposició de l'Ajuntament per a "activar els protocols pertinents".

També et pot interessar

stats