Mossén Voro, el rector d'Alfafar que triomfa en TikTok

Els seus vídeos virals amb humor i religió han arribat en poc de temps a prop de 60.000 seguidors

Mossén Voro, rector d'Alfafar-Benetússer, fa directes a TikTok / À Punt NTC

Mossén Voro, rector d'Alfafar-Benetússer (Horta Sud), es connecta cada dia amb els seus feligresos via xarxes socials i ha començat a triomfar en TikTok. Tal és l'acceptació que ha obtingut arreu del món, que en poc de temps s'ha convertit en tot un influenciador repartint benediccions.

Des del seu tro digital, Voro resa l'àngelus a les 12:00 hores, puntual com un rellotge, des del menjador de sa casa. "Bon dia a Miami, Mèxic, tota Sud-amèrica" sol començar. Un fenomen viral amb alçacolls que en poc de temps ha arribat a prop dels 60.000 seguidors.

La revelació li va arribar quan la pandèmia li impedia el contacte amb els feligresos. Ja en xarxes, el papa Francesc li ho confirmava en la Trobada d'Evangelitzadors Digitals a Mèxic. "Ell deia que era necessari que férem ús del mòbil i estar presents en el món digital", recorda Voro. D'aquesta manera, va trencar barreres en TikTok, una plataforma on atrau milers de persones.

Tot un influenciador sense límit, però també sense descuidar les tasques diàries en la seua parròquia de La Fe d'Alfafar-Benetússer, on també retransmet per TikTok la missa diària. "Jo mostre el costat de l'amor i el de l'humor del Senyor, perquè jo crec que era molt divertit", ha assegurat sobre Déu.

"A mi em fa gràcia que algú encara em pregunte si soc cura de veritat. Encara que hi ha gent que opina que només hauríem d'estar a l'església, jo sempre conteste amb una benedicció i amb la pau", bromeja.

També et pot interessar

stats