Dos morts en un atropellament accidental en una terrassa a Vilaboa, Pontevedra

Tot apunta que el conductor, que ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia, ha patit una desgraciada confusió amb els pedals durant una maniobra

Atropellament a Pontevedra
Atropellament a Pontevedra / À Punt NTC

Dues persones han mort en un desafortunat accident en una terrassa a Vilaboa (Pontevedra). Les dues víctimes estaven amb altres dues persones quan han patit l'atropellament aquest divendres, segons ha confirmat la Guàrdia Civil.

Aquest grup d'amics estava jugant la partida al bar O'Chancho quan, al voltant de les 17:00 hores, un Mercedes s'ha precipitat sobre la terrassa en la qual estava la seua taula i se'ls va tirar damunt. El conductor del turisme implicat, segons ha indicat el 112, ha perdut el control del vehicle en tractar d'aparcar-lo i ha xocat contra la cafeteria de Santa Cristina de Coures, situada en el punt quilomètric zero de l'N-554.

El presumpte causant del sinistre ha donat negatiu en el test d'alcoholèmia, tal com ha indicat l'Institut Armat, i tot apunta al fet que en maniobrar ha patit una desgraciada confusió amb els pedals.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat immediatament cinc ambulàncies del 061, les quals han atés en el punt a un dels ferits, de caràcter lleu, i han traslladat als altres tres, dos homes de 67 anys i un de 79, a l'hospital de Montecelo, a Pontevedra, i a l'Álvaro Cunqueiro, a Vigo. Posteriorment, ja a l'hospital, dos d'ells han perdut la vida.

stats