Dos morts i tres ferits greus en un xoc frontal al Campello

L'accident entre un cotxe i una autocaravana va obligar a tallar l'N-332 per a efectuar els rescats.

Imatge de l'accident a la N-332, a l'altura del Campello
Imatge de l'accident a la N-332, a l'altura del Campello / @BomberosDipuALC

El xoc frontal entre un turisme i una autocaravana, ocorregut aquest dimecres al migdia al terme municipal del Campello (Alacantí), s’ha cobrat almenys dues víctimes mortals, un home de 70 anys i un jove de 18, que han mort al lloc del sinistre.

A més, tres persones han resultat ferides greus, dos joves de 18 anys i una dona de 76, que han sigut traslladats a l'Hospital General d'Alacant i al de Sant Joan. L'estat d'un dels ferits és d'extrema gravetat i es tem per la seua vida.

L’accident ha ocorregut a l'N-332, a l’altura de la Venta Lanuza, al terme del Campello, passades les 3 de la vesprada i ha obligat a tallar la via mentre es rescatava els ocupants dels vehicles. La col·lisió s’ha produït en una recta amb canvis de rasant i visibilitat reduïda.

Els ocupants dels dos vehicles han quedat atrapats a l'interior (tres en el cotxe i dos en la caravana) i per això hi han hagut d’intervindre una important dotació del cos de bombers per a rescatar-los: fins a dotze efectius, així com dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat.

També et pot interessar