Dos morts i deu ferits en un incendi en un restaurant de Madrid

El foc s'ha originat poc després de les 23:00 hores prop de l'entrada d'un restaurant italià, un fet que n'ha dificultat l'evacuació de les víctimes

Incendi en un restaurant de Madrid / Juan Fran Moreno

Dues persones han mort i deu més han resultat ferides, sis d'elles greus i quatre lleus, en un incendi registrat en un restaurant al barri de Salamanca de la ciutat de Madrid, segons han informat fonts d'emergències Madrid.

El foc s'ha originat poc després de les 23:00 hores prop de l'entrada d'un restaurant italià, un fet que ha dificultat l'evacuació de les víctimes.

Les causes del sinistre s'estan investigant, però les flames es van propagar amb rapidesa pel sostre i les parets de l'establiment, decorat amb nombroses plantes de plàstic. Segons el relat d'un testimoni, el foc podria haver-se originat quan un cambrer anava a fer el toc final a un plat amb un bufador encés.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat deu ambulàncies i sanitaris del Samur-Protecció Civil, Summa-112, Policia Municipal de Madrid i Policia Nacional.

També una dotzena de dotacions de bombers de l'Ajuntament de Madrid, que per la proximitat d'on es trobaven han pogut rescatar del local dotze persones, clients i treballadors del restaurant, a més d'extingir l'incendi, les flames del qual s'han estés per l'exterior de l'establiment deixant una gran quantitat de fum al carrer.

En arribar s'han trobat, que les persones s'havien desplaçat al fons del local per la proximitat de les flames, a la porta pel que estaven "completament atrapats".

Els sis ferits greus han sigut traslladats als centres hospitalaris de La Paz, al Clínic Sant Carles, Gregorio Marañón i a Getafe, mentre que els ferits lleus han estat desplaçats fins a l'hospital de La Princesa.

També et pot interessar

stats