Un mort i un ferit amb el 80% del cos cremat en una explosió a Alacant

L'home amb cremades ha sigut traslladat immediatament a l'Hospital General Universitari Doctor Balmis d'Alacant, a causa de la gravetat de les lesions

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU / Europa Press

Un home ha mort i un altre ha patit cremades en el 80% del cos i politraumatismes a causa d'una explosió registrada aquest diumenge en un habitatge d'Alacant, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

El succés ha tingut lloc vora les 19.10 hores, quan el CICU ha sigut alertat per una explosió en l'avinguda de Jaume I. Dues unitats del SAMU i una de Suport Vital Bàsic s'han desplaçat al lloc dels fets per a atendre les persones afectades per l'explosió.

L' home amb politraumatismes i cremades en el 80% del cos ha sigut traslladat immediatament en una de les unitats del SAMU a l'Hospital General Universitari Doctor Balmis d'Alacant i, per la gravetat de les lesions, han previst traslladar-lo a l'Hospital Universitari La Fe de València.

Una vegada que els bombers han pogut entrar a l'immoble, han trobat una segona víctima, un home que ja havia mort quan l'han localitzat, segons les mateixes fonts, que han explicat que l'altra unitat del SAMU i la de SVB s'han quedat a la zona atenent persones amb xicotetes lesions.

També et pot interessar

stats